Het verhaal achter De Blauwe HelLees het boek De Blauwe HelBestel hier het boek De Blauwe HelBekijk de filmtrailer van De Blauwe Hel

 

 

Bio

 

Ella Marjon (1964) is getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Het schrijven was altijd al latent aanwezig, wat zich uitte in columns, korte verhalen en gedichten.

Sinds drie jaar is het creëren van romans met een hoog suspense gehalte haar passie. Wrange feiten inspireerden tot

het schrijven van deze thriller, haar tweede roman.

Haar eerste, Laat de zon niet ondergaan, verscheen eerder als vervolgverhaal en is later als bookazine uitgegeven.

Contact Ella Marjon via email: info@ellamarjon.nl

 

 

PERSBERICHT

Hoenderloo, 30 mei 2011

 

 

THRILLER-RELEASE MAAND VAN HET SPANNENDE BOEK : ‘DE BLAUWE HEL’

 

Op 15 juni a.s. tijdens de Maand van het Spannende Boek, presenteert Novapres hun allernieuwste debuutauteur Ella Marjon met de thriller ‘De Blauwe Hel’. Primeur tijdens de releaseparty is de presentatie van de adembenemende HD trailer van de synopsis van dit boek.

  

De Blauwe Hel vertelt het verhaal van seksueel misbruik dat generaties overspant. Het betoverend moeras van De Blauwe Hel oefent ondanks zijn giftige dampen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op het buurtschap waarin het verhaal zich afspeelt. In dit buurtschap wonen protestanten en katholieken. De seksuele misstanden laten zich echter niet tegenhouden door kerkmuren. De rooms-katholieke geestelijkheid, in onze tijd geplaagd door misbruikverhalen, speelt in deze roman een opmerkelijke rol. En dan is er ook nog een pasgetrouwd stel. Hoe kan dat zich staande houden in een decor dat zo veel generaties lang is besmeurd met dingen die het daglicht niet verdragen? Verbreken zij de vloek die rust op hun huis en op hun buurt?

 

De auteur van deze spannende roman is Ella Marjon. Schijnbaar moeiteloos verbindt zij in De Blauwe Hel twee verhaaldraden en twee verteltijden. Dat de roman bijzonder filmisch is geschreven, onderstreept de HD trailer die bij de presentatie van de roman wordt vertoond.

 

De release-party vindt plaats op woensdag 15 juni a.s. in café Het Dak van de Markt, Markt 9 in Veenendaal en is vrij toegankelijk voor pers (aanmelden noodzakelijk via info@novapres.nl). Aanvang: 17.00 uur.

 

EINDE PERSBERICHT

Kijk ook op www.novapres.nl.

 

 

Over 'De Blauwe Hel'

 

Natuurgebied 'De Blauwe Hel' is een natuurgebied aan de zuid-oost kant van de Gelderse plaats Veenendaal en was ooit onderdeel van een uitgestrekt veengebied dat destijds de Gelderse valei bedekte. in dit gebied komt trilveen voor. Bij trilvenen drijft een laagje veengrond op water. Bij betreding golft de grond onder je voeten. Door toestroming van mineraal rijk grondwater (kwel) zijn er veel beschermde planten te vinden in het gebied. De naam 'De Blauwe Hel' heeft het gebied vermoedelijk te danken aan het verradelijke karakter van het veenmoeras, waarbij de blauwgroene kleur van de plant 'de blauwe zegge' en het inmiddels zeldzame blauwgrasland, vermoedelijk voor de benaming verantwoordelijk is. De Blauwe Hel is beschermd natuurgebied en wordt beheerd door Staatsbosbeheer.

 

Links

 

www.ellamarjon.nl

www.novapres.nl

 

 

The making of: fotoboek

!